We treden een tijdperk binnen
waarin niet uiterlijke kracht maar innerlijke kracht
de belangrijkste bron van vernieuwing en herstel
zal zijn voor de mensheid.
Marianne Williamson

Aanbevelingen

Coachend Leidinggeven

“Ik ben met Cees Jan in aanraking gekomen door het volgen van een persoonlijke training. Cees Jan is in staat gebleken om je te raken in je hart en ziel. Dit doet hij op een respectvolle en integere wijze. Op zijn eigen manier van trainen is het geen training van dertien in een dozijn, maar echt een training waarbij je tot denken wordt gezet en je ook daadwerkelijk een ander persoon wordt. Ik dank hem daar hartelijk voor en kan Cees Jan van harte aanbevelen als je wilt groeien.”
Bert den Hartog, Branch Manager Securitas Mobile

Teambuilding

“Cees Jan Buurman heeft diverse keren een training verzorgd voor de afdeling Nieuwe Media van de IKON. Hij verstaat de kunst om een heldere structuur aan te brengen in het dagprogramma en staat open voor evenwichtige inbreng van allen. Cees Jan kan goed luisteren en maakt op de juiste momenten sturende opmerkingen, die leiden tot een tastbaar en bruikbaar resultaat. Het effect van zijn trainingen is dat alle medewerkers precies weten wat er van hen verwacht wordt en hoe de samenwerking binnen de organisatie aangenaam en doeltreffend kan verlopen. Het neveneffect is een toegenomen motivatie en betrokkenheid van de medewerkers. En dat alles in 1 dag!”
Peter Dekker, Hoofd Nieuwe Media IKON RTV

Effectief Communiceren

“In het najaar van 2009 volgde ik de cursus Effectief Communiceren bij het ICC aan de Hogeschool Utrecht. Cees Jan was mijn trainer. Hij weet op een bevlogen en toch kalme wijze de aandachtspunten in ieders communicatie te traceren en te benoemen. De methodes en hulpmiddelen die hij daarbij gebruikt - muziek, verhalen, gedichten, rollenspellen, tweegesprekken, werken met je héle lijf en niet alleen met je hoofd - vond ik heel verfrissend. Hij biedt goede, praktische tips. Hij houdt deelnemers een (soms confronterende) spiegel voor, met respect voor de eigenheid van ieder individu. Ik raad hem aan als trainer voor iedereen die aan zichzelf wil werken en die ervoor openstaat om ingesleten gedrag inzichtelijk te krijgen en om te buigen of te verbeteren.”
Marielle Peters, Communicatieadviseur bij Media Partners

Familieopstellingen

“Soms ontmoet je mensen die je vanaf het eerste moment inspireren. Cees Jan is wat mij betreft zo iemand. Zijn professionaliteit versmolten met zijn groot empathisch vermogen maken hem tot een waardevolle coach/ begeleider. Cees Jan heeft een eigen krachtige stijl. Heel puur en natuurlijk vanuit zijn eigen gevoel. Hij verrast je, zet je aan het denken. Cees Jan weet speels maar niet minder serieus de vinger op de zere plek te leggen. Je verworven inzicht laat hij niet als een beton blok bij je liggen maar plaatst het met gepaste humor in de realiteit. Ik gun iedereen de bijzondere ervaring die een workshop familieopstellingen, begeleid door Cees Jan en zijn partner Ulrik van Beyma met zich mee brengt. De heren creëren een bijzonder prettige sfeer waardoor inzichten rondom jezelf en de rol die je gegeven is als pure rijkdom voelt.”
Nicole Wehmeijer, CRM Informatie Consultant bij Inter Access

terug naar boven»

Vuur