Samen staan we sterk
Niemand kan alleen
Je bouwt een kathedraal
Met velen om jou heen.
Stef Bos

Over emUnity

emUnity is het eenmansbedrijf van Cees Jan Buurman.

Cees Jan Buurman

Noemt zichzelf een praktische idealist. Als jurist leerde hij dat het conflictmodel niet werkt om verschillen te overbruggen. Hij werkte als hoofd van een commerciële afdeling bij een verzekeringsbedrijf en als change consultant bij een adviesbureau. Hier zag hij dat bezielde mensen de wortels zijn van een succesvolle organisatieverandering. Daarvan heeft hij zijn vak gemaakt. Zijn kracht ligt in het leiders en professionals leren coachen.

De droom

In organisaties en gezinnen werken mensen op een harmonieuze manier samen. Met respect voor elkaar en met hart voor Moeder Aarde. Vanuit liefde, voorbij angst en onwetendheid.

Waar emUnity voor staat

emUnity komt van “empowered by unity”: de kracht van samen. De oplossing van de huidige crisis ligt in eenheidsdenken, vormgegeven door gezonde samenwerking. Dit blijkt ook uit onderzoek van Paul de Blot, hoogleraar business spiritualiteit Universiteit Nyenrode. Hij ontdekte dat 10% van de bedrijven failliet gaat door gebrek aan kennis, 30% door gebrek aan samenwerking en 60% door gebrek aan visie en eenheid.

Inbedding

Samenwerken met emUnity betekent dat u kiest voor een zorgvuldige inbedding van uw bedrijfstraining in uw interne organisatie.
Hoe we dat samen kunnen realiseren, bespreek ik graag met u in een oriënterend gesprek.

linkedin

terug naar boven»